Πέμπτη 10 Μαΐου 2007

Ναι, ήταν πράσινα

Απίστευτη η είδηση για τη σύλληψη 19χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, με βασικό ενοχοποιητικό στοιχείο ένα ζευγάρι πράσινα παπούτσια! Ο νεαρός σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχε στα ντράβαλα της 5ης Μαΐου.

Στο βίντεο των επεισοδίων φαίνεται καθαρά ένας ψηλός αδύνατος μαυροντυμένος τύπος. Ο συλληφθείς από την άλλη είναι μετρίου αναστήματος και σαφώς πιο γεμάτος. Αυτό βέβαια δεν πτόησε την Ελ.Ασ. η οποία περήφανα πρόσθεσε μια σύλληψη στο ενεργητικό της, καταφέροντας ένα καίριο πλήγμα στην τρομοκρατία.

Υποθέτω είτε ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος ή ότι αυτός που διέταξε τη σύλληψη ήταν πληγωμένος γαύρος που του γυάλισε το πράσινο. Γι' αυτό αποφάσισα να μιλήσω.

Κοιτάξτε, δεν μ' αρέσει να "στεγνώνω" κόσμο. Αλλά προκειμένου να πάει στη φυλακή ένας αθώος, θα καταδείξω τον αληθινό ένοχο, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι δυο! Ιδού και η φωτογραφία τους! Να συλληφθούν πάραυτα! Χωροφύλαξ!


Γατάκι δεξιά -"Μα δεν είναι και τόσο πράσινα όσο λένε!"
Γατάκι αριστερά -"Σσσσ τι θέλεις τώρα, να μας φορτώσουν κι άλλα;"

SYNC ME @ SYNC buzz it!

Λάκης: ο blogger της TV

Όποτε ο Λάκης Λαζόπουλος αποφασίζει να ασχοληθεί με κάτι σοβαρό, πέρα δηλαδή από τη Μιμή και την Άντζελα, σπάζει τα κοντέρ της τηλεθέασης. Αν μη τι άλλο, ο άνθρωπος αυτός έχει ταλέντο και είναι κρίμα και άδικο να το αναλώνει άσκοπα σε ανούσια θέματα.

Όπως λέει και στην κεντρική σελίδα του site του:

Κουμπάρες και κουμπάροι όλων των τσαντιριών, ενωθείτε!!
Σεμνά και ταπεινά.!!
Έρχεται ο τσιγγάνος που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει.
Ο Λάκης Λαζόπουλος, καβαλάει και φέτος το Ντάτσουν και έρχεται στο σαλόνι μας για τρεις περίπου μήνες.
Βγάζει τη γλώσσα σε όλους τους «δήθεν» που μας ταλαιπωρούν.


Το Αλ-Τσαντίρι Νιούς επιτέλους είναι στο σωστό δρόμο για να γίνει άξιος διάδοχος των δέκα μικρών Μήτσων που τόσο αγαπήσαμε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι δυνατά, σε μια εποχή που η σάτιρα γιαλαντζί έχει κάνει κατάληψη στις οθόνες μας.

SYNC ME @ SYNC buzz it!