Παρασκευή 20 Απριλίου 2007

Οι βόμβες πέφτουν πάντα με παρέα

Ενώ ο χορός της κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος και των σκανδάλων καλά κρατεί, ετοιμαστείτε σε λίγο να υποδεχτείτε τη νέα βόμβα που θα σκάσει. Ήδη έγινε η αρχή στη Βουλή, όταν κάποιος βουλευτής έριξε μια ατάκα που έκανε πάταγο στα έδρανα.

Εμπλεκόμενοι είναι ένας εισηγμένος στο ΧΑΑ το 2001 δημόσιος οργανισμός, μια διαφημιστική εταιρεία που ανήκει στον αδερφό ενός βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος και μια offshore εταιρεία που πήρε 2 εκατομμύρια ευρώ για την υλοποίηση διαφημιστικής εκστρατείας στο εξωτερικό, αλλά αυτή εξαφανίστηκε αφήνοντας τον οργανισμό και τη διαφημιστική σύξυλους. Λεπτομέρειες θα σκάσουν στη συνέχεια. Καλυφθείτε!
Μάκη, δικό σου.

SYNC ME @ SYNC buzz it!

Mixtape.gr



Ένα νέο entertainment portal έκανε την εμφάνισή του στο ελληνικό διαδίκτυο. Πρόκειται για το mixtape.gr που φιλοδοξεί να γίνει πηγή πληροφόρησης για τη μουσική, το σινεμά, το θέατρο και τις τέχνες, με "σπεσιαλιτέ" ειδήσεις από το χώρο των κόμικ. Με νεανικό design, καθαρή δομή και "ζωντανή" ατμόσφαιρα, το mixtape.gr κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις. Μόνο παιδιά, λίγο να δείτε το γκρι φόντο στα frames των ειδήσεων γιατι "χτυπάει" κάπως άσχημα στο μάτι (οκ, δεν γκρινιάζω άλλο!!!). Καλή αρχή!
Εύχομαι στο φίλο μου Παναγιώτη Κονδύλη που ανέλαβε την εμπορική διεύθυνση καλή επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό σταθμό.

SYNC ME @ SYNC buzz it!

Ο μουσικός και τα φαντάσματα

Παραθέτω ένα ενδιαφέρον πείραμα που έγινε στο μετρό της Ουάσινγκτον για τη μουσική και το καλό γούστο.
Κάντε κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει. Μη στραβωθείτε κιόλας!

SYNC ME @ SYNC buzz it!