Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η κάθοδος των 300 μεταναστών

Ή αλλιώς "πως η κυβέρνηση με τη βοήθεια των δήθεν αριστερών φίλων της και των χειραγωγημένων ελληνικών μίντια κατάφεραν να ξεγελάσουν τους Έλληνες".

Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή όπου η καθημερινότητα των κατοίκων αυτής της χώρας γίνεται όλο και πιο δυσβάσταχτη (δια των μαζικών απολύσεων, δια της εκχώρησης προσωπικών δικαιωμάτων, δια της ατιμωρησίας των καταχραστών και της τιμωρίας των δικαίων μέσω της άνισης φορολόγησης). Τώρα λοιπόν απλώνουν το δάχτυλο οι κήνσορες της Ελληνικής Δημαγωγίας και καταδεικνύουν τους υπαιτίους των δεινών μας: τους μετανάστες.

Πρώτο θέμα σε όλα τα μίντια, οι μετανάστες. Αυτοί οι περίπου 300 (κατόπιν στρογγυλοποίησης προς το "ηρωικότερο"), που "σκέφτηκαν" να κάνουν απόβαση στη Νομική για να "στείλουν" το μήνυμά τους στην πολιτεία. Ωραίο το παραμύθι, δεν λέω, κοιμηθήκαμε μια χαρά.

Μέσα στον ύπνο μας βέβαια δεν αντιληφθήκαμε το πιο σημαντικό. Οι κύριοι της Βουλής πέρασαν το σκάνδαλο της Ζίμενς στις καλένδες, μονοκονδυλιά, μέσα από το νέφος που δημιουργεί η σκόνη από τα βρωμοπόδαρα των μεταναστών καθώς τους πάνε εκδρομούλα από τη Νομική στο νεοκλασσικό της Ηπείρου και Πατησίων.

Έτσι η Ελληνική κοινωνία ασχολείται η μισή με το δράμα των μεταναστών που επιδεινώνεται εξαιτίας των άκαρδων Ελλήνων και η άλλη μισή με το δράμα των Ελλήνων που δυσχαιρένει εξαιτίας των απρόσκλητων μεταναστών. Καληνύχτα μας και όνειρα γλυκά...

SYNC ME @ SYNC buzz it!