Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Μας χαρίζουν τα χρωστούμενα!

Με σκοπό την αποφυγή ενός πιθανού 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, δια προσώπου Ντομινίκ Στρος-Καν, το ΔΝΤ ανακοίνωσε σήμερα κατόπιν μαραθωνίων διαβουλεύσεων με τις επενδυτικές τράπεζες, τις κορυφαίες ευρωπαϊκές τράπεζες και τα οικονομικά επιτελεία των χωρών της G8, να διαγράψει οριστικά το χρέος της Ελλάδας.
Η απόφαση αυτή έρχεται ύστερα από το casus beli που κοινοποίησε ο Γεώργιος Παπανδρέου σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, προειδοποιώντας ότι ο Ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα μέχρι να δικαιωθεί. Μπροστά σε αυτή την προοπτική, το ΝΑΤΟ διαμήνυσε στο ΔΝΤ ότι πρέπει επειγόντως να αλλάξει στάση απέναντι στην Ελλάδα για να αποφευχθούν τα χειρότερα, όπως και έγινε.
Στην Ελλάδα τα πλήθη έχουν ήδη βγει στους δρόμους επευφημώντας τον Γεώργιο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ, την Άγκελα Μέρκελ, τον Ντομινίκ Στρος-Καν, και τις Αγορές. Οι παρακάτω εικόνες έφτασαν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΔΝΤ.

Ο Γιώργος στην αγκαλιά του πλήθους και η τελική συμφωνία με τον Στρος-Καν που εκτάκτως ταξίδεψε ως την Αθήνα.













Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του ΔΝΤ στα θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία...
και λίγες ώρες αργότερα πολίτες που αυθόρμητα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να αποθεώσουν τους Έλληνες Βουλευτές και την Κυβέρνηση.



















Όχι πείτε μου, δεν γελάσατε;

SYNC ME @ SYNC buzz it!