Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Ο νέος COCK και τα πρόστιμα

Συμφωνώ. Επιτέλους να μπει φραγή στους επίδοξους δολοφόνους των δρόμων.

Όμως...

1. Ποιός θα ελέγχει την εφαρμογή των μέτρων; Οι 3.300 αποσπασμένοι αστυνομικοί - φρουροί "υψηλών" προσώπων; Τόσα χρόνια που είμαι οδηγός δεν με έχουν σταματήσει ποτέ για έλεγχο. Λέτε να φταίει το ακριβό μου αυτοκίνητο;

2. Άραγε ο νέος ΚΟΚ θα ισχύσει για όλους; Οι αστυνομικοί θα κόβουν κλήσεις σε αστυνομικούς και βουλευτές και λοιπούς ανηψιούς Κορωναίου; Θα είναι τελικά ΚΟΚ για όλους ή COCK για τους μη προνομιούχους; Πείτε μας να ξέρουμε...
3. Έχω παρατηρήσει ότι όποτε η κυκλοφορία ελέγχεται από τροχονόμο, συνήθως το αποτέλεσμα είναι απίστευτο μποτιλιάρισμα και πολλά νεύρα. Αν είναι να μας τους στέλνετε στους δρόμους για να τους καψωνάρετε καλύτερα να τους βάζετε να κάνουν κάτι πιο εποικοδομητικό, π.χ. δεντροφύτευση, αιμοδοσία κ.ά.
4. Εισπρακτικά είναι τα νέα μέτρα. Αυτό εξυπακούεται. Τα λεφτά που θα βγάλετε να δω που θα τα φάτε... θα κάνετε κάνα δρόμο της προκοπής ή θα πρέπει κάθε 6μηνο να αλλάζουμε αμορτισέρ;
5. Ο νέος ΚΟΚ απευθύνεται στους Έλληνες. Αυτός ο ΚΟΚ όπως και όλοι οι προηγούμενοι θα πάει να γραφτεί εκεί που γράφει ο Έλληνας ό,τι δεν τον βολεύει.
Και τώρα τι; Θα σκοτωνόμαστε λιγότερο; Θα προσέχουμε περισσότερο; Θα φτιαχτούν δρόμοι; Θα ελέγχεται ο έλληνας οδηγός; Τίποτα από όλα αυτά. Το σίγουρο είναι ότι για κάνα μήνα θα ξαμοληθούν στους δρόμους για να δείξουν ότι υπάρχει νόμος και εφαρμόζεται. Για ένα μήνα θα γίνουμε Ευρώπη. Μετά πάλι θα τρέξουν να κρυφτούν στα γραφεία και στους βιπς και δεν θα βλέπουμε αστυνομικό με μπλοκάκι στο χέρι ούτε από σπόντα.

SYNC ME @ SYNC buzz it!

Περί Δημοσίας Εδώ κι Εκεί και Παραπέρα

Άρθρο 29 του Ν. 5060/1931 (ΦΕΚ Α’ 172)
Όστις προς τον σκοπόν εμπορίας ή διανομής ή δημοσίας εκθέσεως, παρασκευάζει, αποκτά, κατέχει, μεταφέρει, εισάγει εις το κράτος ή εξάγει ή καθ' οιονδήποτε τρόπον τίθησιν εις κυκλοφορίαν έγγραφα, έντυπα, συγγράμματα, σχέδια, εικόνας, ζωγραφιάς, εμβλήματα, φωτογραφίας, κινηματογραφικός ταινίας ή άλλα αντικείμενα άσεμνα οιουδήποτε είδους, όστις μεταχειρίζεται οιοδήποτε μέσον δημοσιότητος προς διευκόλυνσιν της κυκλοφορίας ή του εμπορίου των αυτών ασέμνων αντικειμένων, τιμωρείται δια φυλακίσεως τουλάχιστον ενός μηνός και δια χρηματικής ποινής τουλάχιστον 30.000 μεταλλικών δραχμών.


Να συλληφθεί ο δημιουργός πάραυτα!

Αυτός και όσοι άλλοι διαφθείρουν το Ελληνικό Πνεύμα!

Δεν μπορείτε κύριε να επιδεικνύετε τα γεννητικά σας όργανα εις το ηθικό Ελληνικό κοινό. Σκανδαλίζονται οι μικροτσούτσουνοι.

Ανδρέας Εμπειρίκος - Μέγας Ανατολικός (απόσπασμα μέρος Πρώτον, τόμος Α', κεφάλαιο 6ο)
"Μήπως άπαντα ταύτα ήσαν ο Θεός, ο μόνος αληθινός – τουτέστιν μια παμμέγιστη, μια υπερτάτη δύναμις ή ενέργεια «λελογισμένη» και παντάνασσα, και επί της Γης και εν Υψίστοις; Αλήθεια, μήπως αυτά ήσαν ο Θεός, και όχι εκείνος ο ηθικολόγος τύραννος και τιμωρός κριτής – τουτέστιν ένας μεγάλος Άρχων φωτεινός, αυτόφωτος, τελείως άσχετος με τας εννοίας του Καλού και του Κακού; Μήπως εν τη ουσία των πραγμάτων δεν υπήρχε καμμία ηθική, ούτε ανάγκη ηθικής, για να διαρθρωθή και να υπάρξη ο Κόσμος; Μήπως, μα τον Θεόν, ο μόνος Θεός ήτο ένας τεράστιος και παντοδύναμος Ψώλων, και, ουσιαστικώς, υπήρχαν μόνον ηδοναί, δια του πανισχύρου Πέους του και του υπερπλουσίου Σπέρματός του χορηγούμεναι; Και μήπως αι ηδοναί αυταί, τουτέστιν αι ερωτικαί, ήσαν αι πράξεις εκείναι, που επλησίαζαν ασυγκρίτως περισσότερον απ’ οτιδήποτε άλλο τους ανθρώπους προς τον Μεγαλοψώλονα Θεόν, τον απόλυτον Πλάστην και Κτήτορα του Κόσμου, τον απόλυτον Κύριον των Δυνάμεων, τον απόλυτο Άρχοντα των Ουρανών και της μικράς μας Γης;"

Να συλληφθεί κι αυτός πάραυτα! Και μετά να αφοριστεί επίσης!

Ευτυχώς η Ελληνική Τέχνη είναι γεμάτη από έργα και καλλιτέχνες που με τον κόπο τους, και χωρίς ως επί τω πλείστω τη συνδρομή της Πολιτείας, κατόρθωσαν να ορθώσουν το ανάστημά τους στην Οικουμένη και να αναδείξουν το όνομα της Ελλάδας. Βαριέμαι να απαριθμήσω όλους αυτούς που ενδεχομένως γνωρίζετε καλύτερα από εμένα.

Δηλαδή τα ξεβρακώματα που λαμβάνουν χώρα στις πίστες δεν είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς; Οι άθλιοι στίχοι που ξεστομίζουν οι τραγουδιάριδες δεν είναι προσβολή απέναντι στην Ελληνική Γλώσσα; Η κακογουστιά θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα στη χώρα που γέννησε τον Πολιτισμό. Αντ' αυτού, επιβραβεύουμε και επιτρέπουμε κάθε τι κακόγουστο, ενώ με προκρούστια κόλπα φέρνουμε στα μέτρα μας όλα τα υπόλοιπα.

Λέω για το περιστατικό που συνέβει στο Art Athina...
Απόσπασμα του βίντεο, όπως με ενημέρωσε ο JustAnotherGoneOff τον οποίο ευχαριστώ, υπάρχει εδώ.

Επίσης δείτε κι αυτό: http://artlogokrisia.blogspot.com/

SYNC ME @ SYNC buzz it!