Κυριακή 29 Μαΐου 2011

MME και εθνική εικόνα στην ώρα της οικονομικής κρίσης

Η περίοδος που άρχισε από τον Οκτώβριο του 2009 και βρίσκεται σήμερα σε εξέλιξη αποτελεί για την Ελλάδα μία από τις πιο ταραγμένες και επώδυνες των τελευταίων δεκαετιών. Η μάχη που δίνει η κυβέρνηση είναι κατά μείζονα λόγο οικονομική και πολιτική. Έχει, όμως, ταυτόχρονα και επικοινωνιακή διάσταση. Και αυτό γιατί εδώ περισσότερο από 1,5 χρόνο η χώρα μας βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ, τα οποία δε χάνουν ευκαιρία να κατακρίνουν τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας και να επεξεργάζονται διάφορα σενάρια για το μέλλον της οικονομίας.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και η Ένωση Ακολούθων Τύπου (ΕΝΑΤ) διοργανώνουν συζήτηση με θέμα: "MME και εθνική εικόνα στην ώρα της οικονομικής κρίσης" με ομιλητές τους κ.κ. Γιάννη Στουρνάρα, Καθηγητή Οικονομικών Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικό Δ/ντή του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), Martin Knapp, Γενικό Δ/ντή του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Μαρία Χούκλη, Δημοσιογράφο, Αλεξία Κεφαλά, Δημοσιογράφο, Ανταποκρίτρια ξένου Τύπου, Γιώργο Τζογόπουλο, Ερευνητή ΕΛΙΑΜΕΠ, Μεταδιδακτορικό υπότροφο Ιδρύματος Μποδοσάκη. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κώστας Μαυροειδής, Πρόεδρος της Ένωσης Ακολούθων Τύπου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2011 και ώρα 13.00 στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας- Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, Φραγκούδη 11 & Αλεξ. Πάντου, Καλλιθέα (όπισθεν Παντείου).

SYNC ME @ SYNC buzz it!