Τρίτη, 24 Απριλίου 2007

Περιμένοντας την Eugene

Πριν λίγο καιρό παρέλαβα από τα FNAC τον κατάλογο του Club FNAC με τις προσφορές Απριλίου. Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο το μάτι μου έπεσε σε αυτό που περίμενα πολύ καιρό να δω: το νέο δισκάκι των Pink Martini. Επιτέλους, έφτασε! Μάλιστα, με κόστος στα 16,90 € και δώρο 10 πόντους (οι μη-μυημένοι μπορούν να ρίξουν μια ματιά εδώ), η προσφορά ήταν δελεαστικότατη. Το Σάββατο λοιπόν βρέθηκα στο The Mall και επ' ευκαιρίας είπα να αρπάξω το δισκάκι... μα του κάκου. Όταν το αναζήτησα, ένας υπάλληλος του καταστήματος μου είπε ότι δεν το έχουν παραλάβει ακόμα, ότι έχει αναβληθεί η κυκλοφορία του και ότι θα έρθει το Μάη. Εντάξει λέω, συμβαίνουν αυτά. Χθες όμως μπαίνοντας στη ιστοσελίδα της FNAC για να δω μήπως αναφέρεται κάπου η ημερομηνία που θα το παραλάβουν, διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν λένε κουβέντα, αλλά συνεχίζουν να το διαφημίζουν ως διαθέσιμο προϊόν. Επιπλέον, στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι Pink Martini γράφουν σε εμφανές σημείο ότι ο νέος τους δίσκος θα είναι διαθέσημος από 15 Μαΐου.

Γιατί κύριε FNAC δεν ενημερώνεις ως οφείλεις τα μέλη σου και τους πελάτες σου για την αναβολή, παρά συνεχίζεις να διαφημίζεις ένα προϊόν που δεν διαθέτεις; Φταίω εγώ τώρα αν κάνω απλά ένα pre-order από τους ίδιους τους καλλιτέχνες; Ή ακόμα περισσότερο, αν το κατεβάσω από κάνα torrent; Μα τι λέω! Το έκανα ήδη όσο έγραφα αυτό το κείμενο!

Το track list του "Hey Eugene!"
Everywhere 3:10
Tempo Perdido 3:40
Mar Desconcido 3:09
Taya Tan 2:39
City of Night 4:16
Ojala 2:59
Bukra Wba'do 3:52
Cante E Cante 4:25
Hey Eugene 3:06
Syracuse 3:46
Dosvedanya Mio Bombino 4:35
Tea For Two 5:02

SYNC ME @ SYNC buzz it!

2 σχόλια:

itelli είπε...

Ωπ! Σωστός... Αυτό ήταν ίσως το πιο χρήσιμο πράμα που έμαθα σήμερα. Έχω μείνει ακόμα στο "Περίμενε βρε τοματούλα" :)

Toixorixos είπε...

Το πρώτο άκουσμα του δίσκου είναι αρκετά ελπιδοφόρο. Στο δεύτερο περιμένω περισσότερα από τους Ροζ Μαρτίνι. Άλλωστε, μας έχουν κακομάθει. ;-)