Τετάρτη, 11 Απριλίου 2007

RATM: Η επιστροφή!


Μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι οι Rage Against the Machine θα επανενωθούν για μια εμφάνιση στο Coachella festival στις 29 Απριλίου, η φημολογία για κυκλοφορία νέου δίσκου μέσα στο 2007 οργιάζει.

Ο Τομ Μορέλλο σχολίασε το γεγονός της επανένωσης μετά από 7 χρόνια σαν κάτι συναρπαστικό, προς τέρψη των εκατομμυρίων fans του group που άφησε τεράστιο κενό όταν διαλύθηκε. Επίσης είπε ότι οι λόγοι της επανένωσης είναι πολιτικοί (σσ. όχι που δεν θα ήταν...), λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της 7ετούς αποχής τους το πολιτικό σκηνικό παγκοσμίως έχει πάρει επικίνδυνη στροφή προς τα δεξιά. "Ας δούμε αν μπορούμε να δώσουμε μια σπρωξιά στο επιτελείο του Bush και να τους απομακρύνουμε μια για πάντα", είπε χαρακτηριστικά.

Μαζί τους στο Coachella festival θα εμφανιστούν οι Cypress Hill, The Roots, Mos Def, Epmd, Mf Doom και πολλοί άλλοι με headliners φυσικά τους Rage Against The Machine και τους The Wu-Tang Clan με special guest τους Public Enemy-"Celebrating 20 Years of Revolution & Rhyme".

Μετά από αυτό το φεστιβάλ έπεται συνέχεια, με το Rock Of Bells στη Νέα Υόρκη 28 Ιουλίου και στη Νότια Καλιφόρνια 11 Αυγούστου, όπου θα περιοδεύσουν μαζί με τους Wu-Tang.

Γιατί καλός είναι ο Chris Cornell, αλλά Zack dela Rocha δεν είναι με την καμία!
"We've got to take the power back!"

SYNC ME @ SYNC buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: