Τρίτη, 15 Μαΐου 2007

Cirque du Soleil

...ελληνιστί "το Τσίρκο του Ηλίου". Οι παραστάσεις που δίνουν ανά την υφήλιο είναι απαράμιλλες. Δεν χρησιμοποιούν ζώα, δεν θα δείτε τα κλασσικά κόλπα, δεν μιλούν καν οποιαδήποτε από τις γνωστές γλώσσες, πέρα από αυτή του σώματος και των συναισθημάτων, παρά μια άλλη δικής τους επινόησης.

Το Cirque du Soleil δημιουργήθηκε το 1984 από δυο street performers στο Κεμπέκ του Καναδά και έκτοτε κάνει το γύρο του κόσμου γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, υπό την καθοδήγηση του Guy Laliberte.
Με ρίζες στην παράδοση του τσίρκου και με την προσθήκη στοιχείων όπερας, μπαλλέτου και ροκ μουσικής, το Cirque du Soleil χαρακτηρίζεται ως το πρότυπο του μοντέρνου τσίρκου. Δρώντας είτε μέσω τοπικών ομάδων είτε με ομάδες που περιοδεύουν, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο ψυχαγωγίας που καλύπτει σχεδόν όλο τον κόσμο.

To Cirque du Soleil ίσως είναι η καλύτερη εμπειρία που μπορεί να αποκομίσει κάποιος από το τσίρκο. Αν τυχόν το βρείτε στο διάβα σας, μην διστάσετε να το επισκεφτείτε. Πάρτε μια γεύση από το σύντομο βιντεάκι που ακολουθεί.

SYNC ME @ SYNC buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: