Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2007

Πως οι 300 του Λεωνίδα έγιναν 300 του Εφιάλτη

-Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
-Φταίει ο θεός που μας μισεί!
-Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
-Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
"ποιος φταίει; Ποιος φταίει;... κανένα στόμα
δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα.

Ετσι, στην σκοτεινή ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί,
σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα
όπου μας εύρει, μας πατεί:
δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα!
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!Μεγάλε Βάρναλη, πάντα επίκαιρος θα είσαι στην Ελλάδα της Στάχτης! Αλήθεια, ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πότε από τους 300 του Λεωνίδα φτάσαμε στους 300 του Εφιάλτη.

Πως βρε Έλληνες επιτρέψαμε να γίνει κάτι τέτοιο; Γιατί εμείς φταίμε, που με την ανοχή μας έχουμε αφήσει μερικούς να κάνουν κουμάντο στους πολλούς. Φταίω, ναι. Φταίτε κι εσείς που τους χαρίζετε την εξουσία πότε στον ένα και πότε στον άλλο. Γιατί σε αυτή τη χώρα είναι καλύτερο να σε λένε Θύμα παρά Μαλάκα.

Ως εδώ και μη παρέκει! Ο Μαλάκας ξύπνησε! Να δώσουμε ένα τέλος στην ανοχή των Εφιαλτών! Αφού δεν έχουν οι άθλιοι μια στάλα ευθιξίας, να τους δώσουμε εμείς το άλλωθι να γυρίσουν στις τρύπες τους. Μαύρο να φάνε όλοι τους και οι 300 του Εφιάλτη, μαύρο στο μαύρο πένθος και στη στάχτη που ρίξανε την Ελλάδα μας.

Τα λέμε ξανά 1η του Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε, καλή τύχη σ'αυτούς που μένουν και καλό κατευόδιο σ'αυτούς που έφυγαν. Εκδίκηση θα πάρουμε Αδέρφια για εσάς στις 16 του Σεπτέμβρη.

SYNC ME @ SYNC buzz it!

5 σχόλια:

An-Lu είπε...

Αν κατορθώσουμε να μην επανεκλεγεί ΚΑΝΕΝΑΣ και ΚΑΜΜΙΑ από τους παρόντες εθνοπατέρες και εθνομητέρες, θα πεχουμε πετύχει ΚΑΤΙ...

Toixorixos είπε...

Θεωρώ ότι αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να καταφέρουμε ως δείγμα αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης ως πολίτες.

Penelope είπε...

Αφου νούνισα αρκετά περι των γεγονότων το μονο συμπέρασμα που έβγαλα είναι οι επομένες εκλογές να γίνουν οχι για νέα κυβέρνηση αλλά για εκλογή νέου ελληνικού πληθυσμού!

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

πω, πω τοσο επικαιρος ο βαρναλης. τοσο που συγκινηθηκα. και μια τρυφεροτητα για τον ποιητη!
να περνατε καλα κυριε τοιχωρυχε, διοτι νομιζω πως εiστε σε διακοπες η' κατι τετοιο!
χαιρετισμοι απο το balabala-bambalun-ιδιον!

Toixorixos είπε...

Είμαι εδώ και περιμένω πως και πως την 16η του Σεπτέμβρη για να δώσω απάντηση σε όσους με δουλεύουν. Προτείνω να κάνετε το ίδιο.