Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007

Αμίμητη ατάκα διαδοχής στο ΥΠ.ΠΟΛ.

Κατά τη χθεσινή τελετή παράδοσης του Υπουργείου Πολιτισμού, αφού ο απερχόμενος Γιώργος Βουλγαράκης εκφώνησε το λόγο του, ανεβαίνει στο πόντιουμ ο νέος υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης και τι είπε το άτομο:


Αγαπητέ Γιώργο, να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια. Έκανες ένα τόσο μεγάλο έργο, που αναρωτιέμαι αν έχεις αφήσει τίποτα για μας. Πράγματι στο Υπουργείου Πολιτισμού αφήνεις μια σημαντική παρακαταθήκη, οδηγό και για το μέλλον μας. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.

Κάτι θα έχει αφήσει Μιχαλάκη, μην ανησυχείς. Ο κυρίαρχος -φορολογούμενος- λαός δεν θα σε αφήσει στην ξέρα. Θα τα παντελωνιάσεις μια χαρά κι εσύ! Όσο για τα γλυπτά του Παρθενώνα, για την σχεδόν καμμένη Αρχαία Ολυμπία, για τα αρχαία θέατρα που υποκύπτουν χρόνο με το χρόνο κάτω από την πίεση των ψηλοτάκουνων και λοιπών φυσικών φαινομένων, για την ανυπαρξία επιχορηγήσεων προς τα δημοτικά περιφερειακά θέατρα που παλεύουν με ιδίους πόρους, έχει φροντίσει ήδη ο Γιωργάκης. Κοιμήσου ήσυχος αδερφέ!

SYNC ME @ SYNC buzz it!

3 σχόλια:

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ελα!!! θελω ιστοριουλες. τα βαριεμαι τα πολιτικα απο ενα σημειο και μετα αν και στα οσα και οπως τας λες, συμφωνω!.
παραμυθακι θελω!!!!!!
δεν κουραστηκες οταν εγραφες ολα τα νεα ονοματα των υπουργειων???????? ενα τσαμπα συναισθημα, οτι πρα-γμα-τι-κα χανεις το χρονο σου? και πολλα ονοματα βρε να παρει!!
τοιχωρυχεεεεε!
ειμαι στην απεναντι κορφη και σου φωναζω με αντιλαλο!. χιχι
balabala bambaluna!
καλο μας φθινοπωρο!

Toixorixos είπε...

Δίκιο έχεις, πιάστηκε το χέρι μου χωρίς λόγο... πάμε γι' άλλα!

Ζυγίνα είπε...

Αυτό μου θύμισε εκείνο το παλιό ακέκδοτο: "Π Ατέρα Κοιμήσου Συνεχίζω Ολική Καταστροφή!"