Τρίτη 22 Μαΐου 2007

Έχω μέσα μου πλημμύρα ουρανέ!

Πως γίνεται να πλημμυρίζουν δρόμοι, διαμερίσματα και καταστήματα, να σημειώνονται ρεκόρ βροχοπτώσεων σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ την ίδια ώρα ο κίνδυνος της λειψυδρίας να παραμένει; Το μέτρο που σκέφτηκαν πάντως στην ΕΥΔΑΠ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας είναι εφάμιλλο της αποτελεσματικότητάς τους -έστειλαν επιστολές στους δήμους και τις κοινότητες που έχουν αυτάρκεια ύδρευσης προτρέποντάς τους να αυξήσουν τα τιμολόγιά τους. Εύγε!

Στα ελληνικά νησιά το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Φαντάσου τώρα να είσαι σε ένα νησί, να σε περιτριγυρίζει νερό και να ανοίγεις τη βρύση με το στανιό. Ενώ οι βλάκες οι Αυστραλοί κάνουν αφαλάτωση (που είναι μεν ακριβή μέθοδος αλλά η πηγή είναι ανεξάντλητη) για να έχουν νερό, εμείς οι Έλληνες ακόμα κρατάμε τις ομπρέλες ανάποδα. Σημείωση: το μήκος ακτών της χώρας μας είναι ίσιο με αυτό της Αφρικής.


Υ.Γ.1: Καλού κακού μην τρώτε πολλά αλμυρά το καλοκαίρι.

Υ.Γ.2: Που κολλάει ο Νικόλας ο Άσιμος στο θέμα; "Πως να ξεφύγω από τη μοίρα κι έχω μέσα μου πλημμύρα ουρανέ, για δεν υπήρξα κατεργάρης και θα το θες να με φλερτάρεις γαλανέ". Ξέρω 'γω, μ' αρέσει ο στίχος.

SYNC ME @ SYNC buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: