Πέμπτη 26 Απριλίου 2007

Τα καγκουρό φάγανε το σκύλο!

Απαγορεύτηκε η είσοδος του ράπερ Snoop Dogg στην Αυστραλία επειδή είχε παραδεχτεί σε δικαστήριο των ΗΠΑ κατηγορίες για παρανομή οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών νωρίτερα τον Απρίλη, παίρνοντας 3ετη αναστολή της ποινής. Μάλιστα ο Υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας Κέβιν Άντριους δήλωσε σε τοπικό ραδιόφωνο για τον Snoop ότι "Δεν μοιάζει με τον τύπο του επισκέπτη που θέλουμε σε αυτή τη χώρα". Ο Snoop ήταν καλεσμένος των Αυστραλιανών MTV Video Music Awards μαζί με την παίκτρια σε ριάλιτι Νικόλ Ρίτσι, αλλά τελικά οι αυστραλιανές αρχές είχαν διαφορετική άποψη.

Ο Snoop έχει συνδέσει το όνομά του με συμμοριτική δράση και το ρεπερτόριό του εκτός από τη μουσική, περιλαμβάνει φόνους, κλοπές και ναρκωτικά με δράση στην περιοχή του Λος Άντζελες.
Πέρσι στο Χίθροου τον μάζεψαν απο το αεροδρόμιο επειδή είχε ξεκινήσει καυγά.
Τον περασμένο Οκτώβρη σε έλεγχο που υπεβλήθη από την αστυνομία στο αεροδρόμιο Μπούρμπανκ έξω από το Λος Άντζελες βρήκαν στο αυτοκίνητό του ένα όπλο και άφθονη μαριχουάνα.
Τον περασμένο Νοέμβρη στο αεροδρόμιο Τζον Γουέιν (sic) του Όραντζ Κάουντι τον τσάκωσαν επειδή κουβαλούσε πάνω του ένα γκλόμπ.
Φέτος τον Μάρτη συνελήφθη για χρήση και κατοχή ναρκωτικών. Δεν ήταν σε αεροδρόμιο...

Φήμες τον θέλουν τον Ιούλη να μας έρχεται για συναυλία. Για να δούμε, πως θα αντιδράσουν άραγε οι Ελληνικές αρχές;

SYNC ME @ SYNC buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: