Παρασκευή 27 Απριλίου 2007

Νέα πιστωτική κάρτα της Ιεράς Μητρόπολης



Η ΝΕΑ ΠΙCTΩTIKH KAΡTA ΒΥΖΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ!

Αποκτήστε κι εσείς σήμερα τη ΝΕΑ ΠΙCTΩTIKH KAΡTA ΒΥΖΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ. Αποκτήστε κι εσείς τα προνόμια που μόνο οι κάτοχοι της ΙΕΡΟΚΑΡΤΑΣ μπορούν να έχουν:

1) Κηδεία σε 12 άτοκες δόσεις! Πεθάνετε σήμερα, επιλέξτε μία από τις 12 preset κηδείες που θα βρείτε κάθε μήνα στο ένθετο βιβλιαράκι και πληρώστε πρώτη δόση το καλοκαίρι του 2007.

2) Πληρώστε τα βαφτίσια του μωρού σας, με την ΙΕΡΟΚΑΡΤΑ ΒΥΖΑ και αποκτήστε ένα δεύτερο ονοματάκι για το αβάπτιστο, εντελώς δωρεάν!!!

3) Έκπτωση έως και 15% σε όλες τις εκκλησίες που δέχονται την ΙΕΡΟΚΑΡΤΑ ΒΥΖΑ, σε κεριά και όλα τα είδη που αγοράζετε από το "παγκάρι"

4)Πληρώστε με ΙΕΡΟΚΑΡΤΑ ΒΥΖΑ τον δίσκο που βγαίνει στην γύρα και αποκτήστε 5% επιστροφή με την μέθοδο "Κ BONUS".

5) Τηλεφωνική εξομολόγηση μόνο για τους κατόχους της ΙΕΡΟΚΑΡΤΑΣ ΒΥΖΑ στο 999-666-666 (ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ Ε.Π.Α.Κ. ΧΡΕΩΣΗ).

6) Αγορές εκκλησιαστικών ειδών από την αλυσίδα καταστημάτων εκκλησιαστικών ειδών "ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ", με ειδική έκπτωση έως και 50%. Αποκτήστε τώρα εκείνο το μανουάλι των ονείρων σας και πληρώστε το σε 18 άτοκες δόσεις.

7) Φτιάξτε κι εσείς αυτό το περιβόητο "HOME CHURCH", με όλα τα κομφόρ μιας πραγματικής εκκλησίας και απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες από το χώρο του σπιτιού σας!!!

8) Αγορές βυζαντινών ύμνων και άλλων εκκλησιαστικών ασμάτων, από την διάσημη αλυσίδα δίσκων "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ", με έκπτωση έως και 35% για τους κατόχους της ΙΕΡΟΚΑΡΤΑΣ ΒΥΖΑ.

9) Τώρα με την άρνηση της κυβέρνησης να αναγράφει το θρήσκευμα στις ταυτότητες, αντισταθείτε κάνοντας τώρα αίτηση για έκδοση της ΙΕΡΟΚΑΡΤΑΣ ΒΥΖΑ. Έτσι, αν κάποιος αμφισβητήσει το θρήσκευμά σας και τα πιστεύω σας, "κολλήστε" του την ΙΕΡΟΚΑΡΤΑ ΒΥΖΑ στην μούρη!!!

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΑΠΑ-COURIER ΣΕ "ΠΑΠΑΚΙ"!!!!

SYNC ME @ SYNC buzz it!

5 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πολύ καλό. Έτσι, όπως λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια η Εκκλησία είναι καιρός να εκσυγχρονιστεί και στο τραπεζικό σύστημα.

Natalia είπε...

xmmm... aporw pws den to skeftikane akoma...
file, eisai mprosta!!!

than είπε...

και οπως ειναι και συνδεδεμενη on line ανωθεν, οσο περισσοτερο την χρησιμοποιεις τοσο καλιτερη θεση εξασφαλιζεις στον παραδεισο!!!

Ανώνυμος είπε...

http://greekbloggersparty.wordpress.com/

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ BLOGGERS!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ :)

Aggelos Spyrou είπε...

Βγαίνει και σε... MASTER-card? 0:)